På Röda Korsets huvudkontor!

Hej allihopa!

Nu är jag i vår vackra huvudstad på Röda Korsets huvudkontor. Ylva kom och mötte mig på centralen 11 i förmiddags, sen fick jag en kort lektion i var man hittar biljetter och pendeltåg och SJ-tåg och allt möjligt. Man är ju van vid att ta stadsbussar eller länstrafiksbussar, haha.

Åt lunch på ett mysigt litet café vid Mariatorget, gulaschsoppa.

Har nyss haft min första intervju för utvärderingen. Det var lite läskigt eftersom jag hade telefonintervju med två stycken samtidigt och skulle anteckna allt i ett word-dokument under tiden de skrev, men jag tror jag fick med det mesta. Tur att man är uppvuxen med datorer!
Om en halvtimme är det dags för nästa intervju, denna gång med pressekreteraren och sedan ska jag träffa två kvinnor vilkas område är sociala frågor. Det blir ett litet studiebesök.

Sedan ska jag och Ylva försöka hitta till mitt hotell. Jag har inte så bra lokalsinne och den här staden är lite större än lilla Östersund. Ikväll blir det till att renskriva allt intervjumaterial innan hjärnan börjar glömma bort allt.

Imorgon ska intervjua tre stycken här på huvudkontoret, sedan åker jag vidare till Uppsala för en intervju, sedan tillbaka till Stockholm i väntan på flyget hem.

Vi hörs senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Politik
RSS 2.0