Tillbaka!

Tillbaka efter ett långt uppehåll. Det har hunnit vara jul, jag har kommit in i studierna igen, börjat träna, kommit igång med körkortet... Har helt enkelt fullt upp! Har tänkt att börja igen några gånger, men inte riktigt haft motivationen, men känner att det är dags nu.
Har startat en ny globalgrupp i Östersund och vi går just nu rödakorskunskapen som är obligatorisk för alla inom Röda Korset. Det är verkligen grundläggande, jag hade själv ingen aning om någonting innan jag gick den utbildningen när jag började praktiken i höstas! Gruppen verkar vara peppad, och vår första aktivitet blir troligtvis att göra en film själva där vi ska intervjua människor på stan om hur de tror att världen ser ut, för man tror ofta att det är värre än det är!
Nu ska jag på skolan på seminarium 15-17, vi ska diskutera globalisering, socialt arbete och mänskliga rättigheter, hur de tre har påverkat varandra och vilken betydelse mänskliga rättigheter har för socialt arbete i Sverige. Vi har den här veckan enskilt skrivit cirka en sida om vad vi tror med utgångspunkt i kurslitteraturen, så vi har lite underlag.
Hoppas jag orkar skriva något engagerande inlägg ikväll :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Politik
RSS 2.0