Julmys.

Mitt konto här på kontoret hade stängts av eftersom min praktik tog slut i fredags, men har pratat med teknikkunnige Yngve som har fixat så jag har kvar allt tills på fredag. Lena måste ju hinna ta de dokument hon anser sig behöva och kontaktuppgifter till de i globalgruppen.

Idag började den nya kursen i forskningsöversikt. Jag har skummat igenom boken Forskningsmetoder i socialt arbete av Sam Larsson, John Lilja och Katarina Mannheimer, gjort en tankekarta för att försöka precisera mig i vad det är jag ska göra en forskningsöversikt om och noterat lite viktiga saker som kan vara bra att komma ihåg när det gäller sökning av material och hur jag ska lägga upp arbetet.

Kom hem från tre väldigt lärorika dagar i Sundsvall i fredags kväll, åkte hem och slog in alla julklappar till syskonen, sedan tuppade jag i princip av efter Idolfinalen. På lördagsförmiddagen åkte jag och Fredrik och handlade massa god mat och åkte sen till Kolåsen där hans föräldrar har en stuga. Vi kollade på Så mycket bättre, otroligt bra program, Fredrik lagade god mat till mig och sen gick vi ut och kollade på stjärnorna. Jag har aldrig i hela mitt liv sett så många stjärnor på himlen på en och samma gång. Helt fantastiskt! 

Igår bjöd vi hem Sebbe, Kristjan, Viktor och Jennie på julmys med kakor, bullar och julgodis och kollade på Nigellas julspecial. Väldigt mysigt :)
Ikväll kl 18 blir det Luciamys hos Lina och Nicklas, Lina har bakat massor!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Politik
RSS 2.0